AIDY WARDS : STERLING PATUT CELEBRATE JE !

AIDY WARDS : STERLING PATUT CELEBRATE JE !

1601
0
SHARE

Agent Raheem Sterling terus bikin panas apabila menasihatkan Raheem Sterling untuk meraikan sahaja gol menentang Liverpool. Wards berkata, jika dia pemain, dia akan meraikan gol menentang mana mana pasukan tak kisah ia bekas kelab.

JS75864555

“Namun saya tak pasti sama ada Sterling dah ada plan meraikan gol atau tak menentang Liverpool” – Aidy Wards.

Sterling meninggalkan Liverpool dengan cara cukup menyakitkan hati penyokong Liverpool. Namun tak lah level Fabian Delph yang membuat U-turn selepas declare akan setia. Cuma cara Sterling melengah-lengahkan kontrak dengan memberikan harapan kepada pengurusan Liverpool.

Wards menyatakan klien beliau berada di kelab yang betul bersama kelompok pemain yang sepatutnya dan menjaringkan hatrik pertama dalam karier beliau berberapa minggu lalu menentang Bournemouth.

‘Dia kini ada peluang untuk ‘mengganas’ dengan bermain di wide area bukannya di fullback seperti di Liverpool’ – Aidy Wards

Nampaknya Aidy Wards ni dah level macam tactician dan manager dah. Setahu saya, SterlingĀ tak pernah main fullback, yang dia main drop deep di wide area adalah wingback. Wingback bukan defenders, ia kategori midfielder.