MARKOVIC KE FENERBAHCE

  MARKOVIC KE FENERBAHCE

  645
  0
  SHARE

  ADAKAH IA SATU LANGKAH MEMBANTU ATAU SETBACK ?

  Saya sebenarnya agak prejudis dengan sistem loan yang melibatkan Liverpool berbanding dengan pasukan seperti Arsenal. Ini keran kebanyakan bakat yang diloan out akan menjadi reject deal. Adakah Markovic akan bernasib serupa ?

  Lazar Markovic
  Lazar Markovic

  Bintang 20 juta ini dilihat masih gagal mencapai potensi terbaik dalam pasukan Liverpool. Bamun langkah untuk loan ke kelab yang ada deretan nama bintang (RvP , Nani) seperti Fenerbahce dilihat sebagai satu langkah yang baik.

  Ini kerana ia dijangka akan memberikan lebih banyak minit kepada Markovic berbanding dengan Liverpool. Tapi saya tetap berpendapat ia adalah sedikit setback kepada pasukan Liverpool. Liverpool mungkin akan survive tanpa Markovic tetapi Liverpool akan lebih kuat secara depth dengan adanya pemain seperti ini.

  Rodgers sebelum ini menyatakan bahawa Markovic masih lagi dalam perancangan masa depan beliau di Liverpool dan saya berharap ia benar. Cuma isu sekarang adalah, adakah deal ini akan menjadikan Markovic rasa dipinggir dan mencari cara untuk melakukan permanent deal selepas tamat musim ? Ia adalah isu yang saya rasa akan merugikan Liverpool kerana nilai 20 juta masih tak dipakai sebaik baiknya.

  Pandangan Anda ? Adakah Markovic akan masih ada masa depan di Anfield ?